Interviuri câștigătoare

Written by on martie 13, 2018

John a glumit cu Q că este încă să găsească vreun fel de idee pentru a fi artist solo.

Vorbind într-un interviu video Q25 pentru a-și marca apariția pe coperta numărului nostru special de 25 de ani, Q304, care este acum, fostul lider Oasis.

Șeful declară în interviul video pe care îl puteți urmări mai sus: „Este mai mult o durere în fund [a fi solo] să fim sinceri. Totul este pe tine, nu-i așa? Este mult mai pașnic, dar poate fi mult mai solitar, nu mă gândesc. Mi-a plăcut să fac înregistrarea pe cont propriu, a fost destul de ușor … dar greul începe luni, când am să repet cu trupa și toate astea.

„Nu aș zice că sunt într-adevăr pompat în aer, cum ar fi să nu mai aștept. Dacă cineva m-ar fi sunat acum și a spus că ar trebui să oprim acest lucru a fost o greșeală imensă, m-aș duce Da, OK, lasă naibii să plece … dar știi că nu poți. Bănuiesc că am să creștem. Sper că o fac.

Urmăriți interviul complet acum, care include și detalii despre solo-ul de debut al lui The Chief, colaborarea sa cu Amorphous Androgynous, care va fi lansat vara viitoare, lansarea piesei „pierdute” Oasis Stop The Clocks, opiniile sale despre Olimpiadă și cine a fost crede că cel mai influent artist din ultimii 25 de ani este (dă-ți un indiciu, el a fost în Oasis …)


Folclor Naţional

Din Inimă şi Tradiţie

Current track

Title

Artist

Background